به گزارش پیام بشرویه،صبح امروز یکی دیگر از اسوه های صبر واستقامت شهرستان بشرویه دعوت حق را لبیک گفت و به فرزنش شهیدش پیوست.
بر اساس این گزارش پیکر " رضا رضایی " پدر شهید اکبر رضایی" برروی دستان مردم مومن و ولایتمدار بشرویه و با حضور جمعی از مسئولان تشییع شد.
صبح امروز مرحوم "رضا رضایی" در سن 81 سالگی و بر اثر کهولت سن دار فانی را وداع گفت و در قطعه پدران و مادران آسمانی در جوار گلزار مطهر شهدای بشرویه به خاک سپرده شد.
گذری بر زندگی، اخلاق و منش شهید رضایی
شهيد اكبر رضايي فرزند رضا در سال 1341در شهر شهيد پرور بشرويه در خانوادهاي مذهبي با درآمدي نسبتاً متوسط كه با عرق جبين كسب روزي مي نمايند پا به عرصه وجود نهاد وجالب آنكه بنا به گفته پدر شهيد ولادت وي همزمان با روشنايي وراه اندازي شبكهي برق شهر بود واين تقارن شادي خانواده را دو چندان كرد .
شهید رضایی همپای انقلابیون
شهيد پس از طي دوران كودكي وارد دبستان شد و با جديت و تلاش وصف ناپذيري دوران تحصيلات خود را آغاز نمود. همزمان با شكل گيري انقلاب اسلامي در راهپيماييها شركت نمود و در دوران شكوفايي انقلاب اسلامي نيز فعالانه در كنار تحصيل روزانه شبها با حضور در بسيج به پاسداري از دستاوردهاي انقلاب اسلامي پرداخت.
شهيد در تشكيل اتحاديه انجمن اسلامي دانش آموزان بشرويه تلاش بسيار نمود و حتي در ساختن بناي آن نيز زحمت بسيار كشيد همچنين در احداث ساختمان مهديه بشرويه زحمات قابل توجهي را متحمل شد.
اخلاق و منش شهیدرضایی
وي علاقهي زيادي به كار و فعاليت داشت و هميشه با شروع تعطيلات مدارس به كار و فعاليت مي پرداخت. از جمله صفات اخلاقي و رفتاري شهيد،ايثار،كمك به ديگران، خوش اخلاقي، مهرباني، دلسوزي براي دين، امر به معروف و نهي از منكر،شركت در جلسات مذهبي،شركت در نمازهاي جمعه و جماعت، ارادت به امام (ره)، احترام به والدين و بزرگترها، را ميتوان برشمرد.
وي نسبت به انجام فرايض و تكاليف ديني و رعايت حريم محرمات بسيار دقيق بود بخصوص از اين كه در حضورش غيبت شود بسيار ناراحت ميشد.
آروزها و نگرانی های شهیدرضایی
پيروزي،باز شدن راه كربلا و شهادت از مهمترين آرزوهاي شهيد بود.همچنين شهيد نسبت به اختلافات داخلي بسيار نگران بود.
وي سال چهارم متوسطه را مي گذراند كه به عشق سيد وسالار شهيدان حضرت ابا عبدالله الحسين (ع) در عصر عاشورا ارادهي عزيمت به جبهههاي نبرد حق عليه باطل را نمود و از طرف بسيج سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بشرويه داوطلبانه عازم جبهه شد و پس از رشادتهاي فراوان در مورخه 18/10/1360 به درجهي رفيع شهادت رسيد.
شهید رضایی چگونه به شهادت رسید
در عمليات مطلع الفجر سنگر شهيد و همرزمانش مورد اصابت خمپاره بعثيان در منطقهي غرب كشور، منطقهي دار بلوط كه در قلعه هاي شياكو قرار ميگيرد كه در نتيجهي آن شهيد رضايي مورد اصابت تركش خمپاره قرارميگيرد و مجروح ميشود و بعد از انتقال او با اسب به پايين قلعه به شهادت مي رسد (لازم به ذكر است بعد از شهادت وي و قبل از اين كه خبر شهادت او به خانواده اش برسد،يكي از خويشان شهيد او را در خواب مي بيند و از چگونگي شهادتش سؤال ميكند كه شهيد در جواب گفته است:هدفم راه خدا بود و به اين خاطر شهادت نصيبم شد.
فرازی بر وصیت نامه شهید رضایی
شهید رضایی در وصیت نامه خود می نویسد: اينجانب اكبر رضايي فرزند رضا رضايي داراي شماره شناسنامه 163 صادره از بشرويه كه در تاريخ 16/8/1360 از شهر مذهبي بشرويه به جبهه هاي نبرد حق عليه باطل شتافتم تا بتوانم دين خود را به اسلام و ميهن عزيز خود ادا كنم چنانچه فيض شهادت شامل اينجانب شد , اولاً از خانواده ام خواهش ميكنم كه از براي من ناراحت نباشند و اميد است كه تا وقتي كه خون در بدن من در جريان است بتوانيم براي اسلام خدمت كرده تا به نداي (هل من ناصر ينصروني) سرور شهيدان حسين بن علي (ع) پاسخ گفته باشم.
تصاویر: حسین مرتضوی/خبرنگار
نظرات کاربران