اخبار شهرستان

تازه ترین مطالب

کد مطلب: 26086
تاریخ انتشار : 19 فرو 1397 - 13:55
طرح نظارت نوروزی دامپزشکی بشرویه با معدوم سازی بیش از 50 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی به پایان رسید .

به گزارش پیام بشرویه ، طرح نظارت نوروزی دامپزشکی بشرویه با معدوم سازی بیش از 50 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی به پایان رسید .

دکتر سید حمید عبدی  با اعلام این خبر به خبرنگار پیام بشرویه گفت : در ایام نوروز گزارش‌های مردمی از موارد مشکوک در اسرع وقت رسیدگی و مراتب با تشکیل پرونده‌های قضایی به مراجع مرتبط ارجاع گردید و به مردم اطمینان داد گوشت قرمز و آلایش خوراکی موجود در بازار که ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی بوده و پس از عبور از چرخه نظارتی دامپزشکی وارد بازار مصرف می شود از هر نظر سالم و بهداشتی بوده و مردم می توانند با اطمینان نسبت به تهیه و مصرف آن اقدام کنند .

وی عنوان کرد : در این طرح علاوه بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی مانند مرغ و ماهی فروشی‌ها و قصابی‌ها از رستوران‌ها ، مجتمع‌های رفاهی بین راهی ، چلوکبابی‌ها ، سردخانه و مراکز بسته‌ بندی و خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی نیز مورد بازرسی قرار گرفتند  .

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه افزود : در همین راستا طی بازرسی های بعمل آمده توسط بازرسین بهداشتی این شبکه مقدار 50 کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی از مراکز عرضه کشف ، ضبط و معدوم سازی گردیده است  .

وی گفت : هرساله و همزمان با سراسر کشور طرح نظارت نوروزی شبکه دامپزشکی بشرویه از مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی از ۲۵ اسفند ماه سال گذشته آغاز شد و تا روز ۱۴ فرورودین ماه سال جاری ادامه داشت .

دکتر عبدی اضهار داشت : نظارت بهداشتی بر کشتارگاه ها بصورت مستمر و حتی در ساعات غیر اداری صورت می گیرد و فرآورده های خام دامی اعم از گوشت قرمز و آلایش های خوراکی دامی عرضه شده توسط کشتارگاه ها از سلامتی کامل برخوردار است .

وی در ادامه از شهروندان درخواست کرد تا از فرآورده های خام دامی بسته بندی شده و لیبل و تاریخ دار استفاده کنند .

 

 

نظرات کاربران

لطفا نیم نگاهی هم به ماهی فروشان کنار خیابان به ماهی با عنوان "ماهی تازه بندر" می فروشند ولی عملا فاسد و در شایط بهداشتی کاملا نامناسب (مخلوط آب و یخ و خونابه) هستند داشته باشید. صید ماهی در جنوب توسط لنچ انجام می شود. لنچ ها معمولا یک هفته در دریا مشغول به صید هستند. تخلیه و بارگیری مجدد و ارسال محموله از بندر به بشرویه رانیز به این اضافه کنید. حدودا می شود 10 روز. چند روز هم کنار خیابان مشغول به فروش هستند. یعنی عملا دو هفته از صید می گذرد. این ها چگونه مجوز فروش ماهی تازه دریایی را در کنار خیابان می گیرند. فروش ماهی در مناطق دور از دریا فقط مربوط به ماهیان پرورشی و به صورت حمل زنده با اکسیژن دهی میسر می باشد. لطفا به فکر سلامت مردم باشید.

دیدگاههای ارسال شده ، پس ازتأیید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.

پیامهایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

انتشار نظر به معنای تأیید از دید مسئول سایت نبوده و مسئولیت نظرات بر عهده نظردهنده است.

نظر شما

CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.

پربیننده ترین مطالب