کد مطلب: 25977
تاریخ انتشار : 28 بهم 1396 - 11:15
فرماندار بشرویه گفت: شهرستان بشرویه در پخت نان به تعداد قریب به 70 نوع نان، در کشور پیشرو است و درصدد هستیم تا نان محلی " قینیچه " بشرویه را در آثار ملی به ثبت برسانیم .

به گزارش پیام بشرویه ، "علیرضا زمان زاده"  صبح امروز در نشست خبری  که با اصحاب رسانه در محل دفتر فرماندار برگزار شد باتقدیر از حضور بی نظیر مردم مومن و ولایتمدار شهرستان بشرویه در یوم الله 22 بهمن و انعکاس خوب این مراسم توسط رسانه ها خاطر نشان کرد: مردم غیور و انقلابی شهرستان بشرویه امسال با حضور بی مثال خود در راهپیمایی 22 بهمن ،برگ زرین دیگری بر افتخارات انقلابی این شهر زدند و اصحاب رسانه نیز با پوشش بسیار خوب این مراسم بزرگ، کمک شایانی در انتشار این رخداد عظیم و حماسی داشتند.

 

فرماندار بشرویه با اشاره به برگزاری جشنواره بزرگ نان سالم در بشرویه گفت: جشنواره نان سالم همزمان با همایش ملی توسعه و رونق صنعت شتر داری در شهرستان بشرویه به صورت ملی برگزار در 5 اسفند ماه به صورت 3 روز برگزار خواهد شد.

وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره معرفی توانمندی های شهرستان در حوزه تولید نان سالم و انواع نان به صورت ملی است و همچنین ترویج استفاده بهینه و بدور از اسراف نان است.

زمان زاده تصریح کرد: پخت نان سالم و محلی،عرضه مستقیم نان با کیفیت بالا به شرکت کنندگان ملی در همایش ،برند سازی شهرستان بشرویه به عنوان شهرستان پیشرو  در راستای تعدد بالای انواع نان در سطح کشور از دیگر اهداف این جشنواره می باشد.

فرماندار بشرویه از پخت و عرضه 55 نوع نان شهرستان بشرویه در جشنواره نان سالم خبر دادو  گفت: شهرستان بشرویه با قدمت بسیار بالایی که دارد در زمینه پخت نان در قدیم الایام دارای پیشینه پرباری است که قریب به 70 نوع نان در این شهرستان پخت می شده و تا الان توانسته ایم 55 نوع آن را شناسایی کنیم که در جشنواره عرضه خواهد شد.

وی در ادامه با تاکید بر فرهنگ سازی مصرف صحیح نان و جلوگیری از اسراف گفت: برای پخت نان ، تعداد 16 خبازی در شهربشرویه ، 2 خبازی در ارسک و 2 خبازی دیگر در روستاها مشغول کار هستند و کیفیت نان بشرویه به مراتب از سایر شهرستان ها بیشتر است ولی با این حال حدود 10 درصد اسراف در نان می شود که باید با فرهنگ سازی مناسب و افزایش کیفیت بیشتر جلوی این اسراف گرفته شود.

زمان زاده افزود: حدود 2600 تن آرد برای پخت نان در بشرویه توزیع می شود که با وجود 10 درصد دورریز نان ، قریب به 340 تن آرد اسراف میشود که برای تولید این آرد، کشاورزان زیادی هزینه می کنند، زحمت های فراوانی کشیده می شود تا گندم به آرد تبدیل شده و به دست مصرف کننده برسد.

فرماندار بشرویه در ادامه با اشاره به اینکه آرد تهیه شده در آسیاب های قدیمی بویژه در بشرویه از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است بیان کرد: در گذشته که گندم ها توسط آسیاب های بشرویه آرد می شد، آرد حاصله ، دارای کیفیت بسیار بالا و مرغوبی بود که در همین راستا یکی از 5 آسیاب قدیمی بشرویه ، در گردونه کار قرار گرفته است.

وی افزود: یکی دیگر از آسیاب ها نیز قرار است به همت یکی از نانوایان بشرویه احیا شود تا نان های طبخ شده با بالاترین کیفیت عرضه گردد .

زمان زاده در ادامه با تاکید بر ثبت ملی کردن نان " قینیچه " شهرستان بشرویه گفت: شهرستان بشرویه در پخت نان به تعداد قریب به 70 نوع نان، در کشور پیشرو است و درصدد هستیم تا نان محلی " قینیچه " بشرویه را در آثار ملی به ثبت برسانیم .

فرماندار بشرویه افزود: جشنواره نان می تواند فرصت بسیار خوبی برای معرفی بشرویه در حوزه پخت نان سالم باشد و  قریب به 12 غرفه در ورودی هتل کیان برای عرضه و پخت نان در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه از اجرای طرح  پویش " بشرویه را با هم بسازیم " خبر داد و گفت: در حاشیه برگزاری همایش بزرگ و ملی پرورش  و توسعه  صنعت شترداری و جشنواره نان  ، پویش " بشرویه را با هم بسازیم " نیز برگزار خواهد شد که علاقه مندان به شرکت با گرفتن عکس های مختلف سلفی در این جشنواره و همایش مختلف، شهرستان بشرویه را بیش از گذشته معرفی خواهند کرد.

دیدگاههای ارسال شده ، پس ازتأیید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.

پیامهایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.

انتشار نظر به معنای تأیید از دید مسئول سایت نبوده و مسئولیت نظرات بر عهده نظردهنده است.

نظر شما

CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.

پربیننده ترین مطالب